Wijkerbaan 27
(+31) (0)251 230489
info@huureenfiets.com
Ma. t/m Vr.: 9:00 - 18:00 | Zat.: 9:00 - 17:00

Selectie fietsroutes

Beleef Wijk aan Zee, Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Zandvoort, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede op de fiets!

De volgende fietsroutes hebben wij voor u verzameld.

Fietsroutes

Fietsroutes in Noord-Holland

Diverse fietsroutes kunt u vinden op: nederland fietsland.

Zelf fietsroute bepalen

Maak zelf een fietsroute in Kennemerland via: https://www.nederlandfietsland.nl

Fietsroute Wijk aan Zee (31km)

Een prachtige duinroute, een enorme bron van water die in de duinen gepompt wordt met als doel, het voorreinigen van het water etc. Zeer indruk wekkend. De aanwezige waterpartijen zijn zeer helder. https://www.route.nl/fietsroute/127168/wijk-aan-zee-31-km

Rondje Spaarnwoude (27km)

Lintdorpjes, veenweiden en recreatiepolders.

Fietsroute Rondje Spaarnwoude brengt je door lintdorpjes, veenweiden en recreatiepolders. In de natuurgebieden kun je vogels spotten in een vogelobservatiehut. En met wat geluk kom je Schotse hooglanders tegen.

https://www.nederlandfietsland.nl/knooppuntroutes/fietsroute-rondje-spaarnwoude

Castricum, Heemskerk en Beverwijk (34km)

Fiets door de Heemskerkerduinen langs de kust, maar verken ook het beste van de stad tijdens deze fietsroute van 34 kilometer. Het gebied is al oud en zelfs al bewoond voordat onze jaartelling begon. In 2004 werden historische archeologische vondsten gedaan: voetsporen en waterputten van eeuwen voor het jaar nul werden opgegraven. Doordat Heemskerk al zo oud is, heeft de stad veel historische monumenten.

https://www.route.nl/fietsroute/119055/castricum-heemskerk-en-beverwijk

Fietsen door Haarlem en omgeving (25km)

Een fietstocht vol historie, natuur én Hollandse vergezichten: je maakt hem rondom Haarlem. Laad je camera goed op en plan voldoende tijd in om van al het moois te genieten.

https://www.route.nl/fietsroute/556008/fietsen-door-haarlem-en-omgeving

Zuidelijke deel Spaarnwoude (17km)

Over dijken en langs verdedigingswerken,

Een afwisselende tocht door het zuidelijke deel van Recreatiegebied Spaarnwoude, dat van historische betekenis is. Zo rijd je langs veel monumenten, die herinneren aan het verleden.

https://www.nederlandfietsland.nl/knooppuntroutes/monumenten-fietsroute

Uitwaaien rondom Castricum en Beverwijk (52km)

Noord-Holland heeft vele gezichten. Je vindt er oude plaatsjes met landgoederen, uitgestrekte duingebieden en weidse polders die door waterwegen doorsneden worden. Op deze route ervaar je al dit moois in de omgeving van Heemskerk.

https://www.route.nl/fietsroute/196058/uitwaaien-rondom-castricum-en-beverwijk

Rondje Heemskerk, Noorddorp en Beverwijk (38km)

Het Noordhollands Duinreservaat biedt je een uniek landschap voor een prachtige fietstocht. Je ervaart hier een combinatie van rust, uitzichten en als je dicht genoeg bij zee komt het geluid van de branding. Ideaal om even je hoofd helemaal leeg te maken en energie te tanken.

https://www.route.nl/fietsroute/196062/rondje-heemskerk-noorddorp-en-beverwijk

Rondje om het Alkmaardermeer (49km)

Ooit was Noord-Holland niet meer dan een grote lappendeken van moerassen en venen. Veel van het veen is eeuwenlang afgegraven voor de winning van turf. Het resulteerde in nog meer plassen en waterlopen. Het merendeel van die drassige grond is weer drooggelegd, maar sommige meren mochten blijven kabbelen. Zoals het Alkmaardermeer. Deze route neemt je mee langs de oever van het meer en door plaatsjes als Uitgeest, Heiloo en Heemskerk.

https://www.route.nl/fietsroute/196060/rondje-om-het-alkmaardermeer

Fietsen door Beverwijk en omgeving (68km)

Vanuit Zaandam maak je een fietstocht die je door Beverwijk en omgeving brengt. Een afwisselende route door oude veengebieden, de bollenstreek en het Noordhollands Duinreservaat.

https://www.route.nl/fietsroute/740861/fietsen-door-beverwijk-en-omgeving

Door de duinen: van Egmond naar Beverwijk (43km)

Noord-Holland biedt je het perfecte landschap voor een unieke fietsroute. Waar anders rij je van het ene moment op het andere moment door een schitterend duinengebied en een schilderachtig poldergebied?

https://www.route.nl/fietsroute/754486/door-de-duinen-van-egmond-naar-beverwijk

Huureenfiets.com is onderdeel van Bike Totaal Koning & Van Tunen
Dutch NL English EN French FR German DE